Add

Monday, October 20, 2014

Check my new wholesome life in my new blog!

Hi...!
Dah lame gile tak bersiaran di blog Travel Maniac. Maklumlah, sekarang ni sibuk pulak dengan kehidupan yang lain, yang lebih baru. Tak dapat nak travel sakan. Balik2 dari Tokyo, Japan aku pregnant tidak semena-mena. Hihi.. Alhamdulillah aku selamat melahirkan baby boy pada 20 Julai 2014, di Columbia Asia Hospital, Puchong.

Dari start pregnant tu rajin jugaklah buat blog baru. Aku share segala pengalaman baru yang aku lalui suami isteri dari mula mengandung dan sepanjang kehidupan baru bersama insan baru yang hadir dalam hidup kami ~ Danish Ilham. Sudi-sudilah menjenguk ye!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete